Vincent Vermeulen, tuinaanleg en onderhoud. Beningstraat 38, 2230 Herselt.
Ma-Za: 07:00 - 17:00

Wij begrijpen dat uw tuin een grote investering is en we willen dat onze klanten weten dat we er zijn om hen  te helpen om hun dromen  waar te maken.  Van nieuwbouw landschapsarchitectuur tot bestaande landschappen die een facelift nodig hebben. Wij helpen u graag met onze professionele kennis .

PRACHTIGE HAGEN EN GAZON

Tuinaanleg Vincent Vermeulen heeft een jarenlange ervaring in alle fasen van het modelleren van diverse tuinen. Alle realisaties gebeuren in samenspraak met de klant, van ontwerp tot oplevering.

WIJ BESTEDEN AANDACHT AAN HET KLEINSTE DETAIL

Details maken het ontwerp tot één mooi geheel. Vandaar dat alle details tot in de puntjes worden opgevolgd om zo tot een resultaat te komen dewelke de klant wenst.

Snoeien_haag

Gazon

 

 

img_divider

De voordelen van onze service

Watering uw gazon en is de sleutel tot het behoud van de weelderigheid en schoonheid. De experts zorgvuldig ontwerp uw sprinklerinstallatie om maximale dekking te verzekeren om uw gazon . Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe irrigatiesysteem om uw gazon te onderhouden .

  Bij elke woning hoort een prachtige tuin
 Een mooi en knap onderhouden tuin is een meerwaarde voor uw woning
Het is net als wijn, onze tuinen worden mooier met de jaren
  Wij werken enkel met vakmannen
  Wij volgen de nieuwe trends, bijscholing is voor ons dan ook een must

Wij beschikken over de nodige ervaring en know-how in alle fase van uw tuinproject. Door onze klantgerichte aanpak staan wij garant voor tevreden klanten
Vincent Vermeulen staat steeds garant voor een continu opvolging van uw project, van bij de ontwerp fase tot materiaalkeuze en aflevering!
Wij werken aan elke tuin net zoals wij onze tuin onderhouden. Tuinieren is nu éénmaal een passie. Groene vingers, je wordt er met geboren!
Geïnteresseerd in één van onze diensten? Maak een afspraak